S3D – Estereoscòpia

Estereoscopia 3D a Barcelona

Després d’una llarga temporada de formació amb els millors professionals del sector, assistint a fires i congressos internacionals i desenvolupant el nostre propi projecte de laboratori 3D i les nostres pròpies produccions, ara estem preparats per afrontar el repte de desenvolupar projectes 3D per als nostres clients.

Utilitzant la tècnica estereoscòpica i els equipaments d’última generació, proposem la realització de diferents audiovisuals en 3D per destacar, diferenciar, posicionar el seu producte o la seva empresa a fires, congressos, presentacions i més. Segur que trobem la manera de fer que es diferenciï del seu competidor.

Videos en 3D Estereoscòpic
Experts ens producció, gravació i postproducció estereoscòpica. Desenvolupem projectes innovadors i diferents per clients que busquen unes presentacions úniques.

Presentacions a xarxes de vendes i congressos/fires i actes són els entorns ideals per destacar en una presentació audiovisual única i diferent.

Videos en 3D CGI
Encara no disposes de l’espai que has de mostrar, encara no tens la peça fabricada i necessites fer la presentació que ha de permetre entrar en producció el teu projecte.

No problem! Treballem gràficament la solució que ha de permetre tangibilitzar el teu projecte, fer-lo real, creïble, demostrable i fem que aquest prengui vida.

Truca'ns 93 840 06 33

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Assumpte

    El teu missatge

    He llegit i accepto la Política de Privacitat. Accepto rebre informació comercial, publicitària i notícies de PRODUCCIONS PLANETÀRIES via correu electrònic o mitjà equivalent.