Actualitat

Nou Escut Club Natació Granollers

Publicat el 28 de maig del 2018

Nou Escut Club Natació Granollers, gràcies per fer-nos partíceps d’aquest repte tant apassionant.

L’encàrrec.

Desenvolupar gràficament el restyling de l’escut del club, que tot mantenint l’essència, proposi elements actuals que permetin afrontar una nova etapa de creixement i consolidació esportiva i social.

La idea

Treballar mantenint la idea origina de l’escut original del Club, revisar els colors i mantenir-ne l’essència, buscant equilibi i capacitat de desenvolupament sobre diferents soports i superfies.

Amb visió del desenvolupament gràfic corporatiu tant per les seccions com per l’area Fitness.

Amb vocació de fer-lo sentir propi des del primer dia per a tots els socis del club, integrant valors, disciplines i sensibilitats.

Proposta

Evolució conceptual de l’escut Original, treballant formes orgàniques i estilitzades, buscant les tangències pròpies del cos humà fent esport i partint de 5 criteris fonamentals.

1 – Notorietat, la marca CNG al centre de l’escut, on la N serveix per diferenciar les dues grans arees del club, seccions i fitness.

2 – Sentiment, els Colors diferenciats en les dues zones marcades, per mostrar la diversitat de la institució.

3 – Cohesió, l’Estructura que manté l’essència original de l’escut primigeni ens serveix per agrupar els colors i la seva diversitat per fer-ne un, sòlid i compenetrat.

4 – Pertinença, Granollers- 1967, som qui sóm i sabem d’on venim i n’estem orgullosos, dins l’escut la ciutat que en veu treballar cada dia des de fa 51 anys

5 – Competició, les figures conceptuals que pretenen esdevenir el punt on tots els socis ens fem nostre el nou escut, on tots ens hem de sentir representats, unes nedadores? waterpolistes? uns gimnastes? esport, moviment, salut? CNG!


Comparteix:
Truca'ns 93 840 06 33

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Assumpte

    El teu missatge

    He llegit i accepto la Política de Privacitat. Accepto rebre informació comercial, publicitària i notícies de PRODUCCIONS PLANETÀRIES via correu electrònic o mitjà equivalent.