E-Commerce & E-Learning

Projectes d'E-commerce i E-learning, botigues online desenvolupades per aconseguir objectius, pensant en fer la feina ben feta.

E-Commerce

Un catàleg o una botiga on line, no només és disseny i programació! És experiència en el sector. Passarel·les de seguretat. Formes de pagament.
És una bona estructuració del projecte perquè esdevingui una eina de venda i de generació de recursos per l’empresa amb els mínims costos de manteniment.
És la possibilitat d’autogestionar des del departament comercial de l’empresa. D’enllaçar amb els protocols i la base d’estoc del client i generar estadístiques i dades.
Són projectes a mida i sense límit…

E-Learning

La formació Online és sense cap mena de dubte la formació del present…i tot i que el present no existeix, és en el futur cap a on hem de referenciar els nostres projectes.
Portal de formació Online que permeti als nostres alumnes accedir amb facilitat, treballar amb comoditat i examinar-se amb seguretat…que ajudi als nostres docents a establir comunicació amb alumnes altres professors i que els resulti còmode treballar.
Una eina que faciliti la gestió i que garanteixi un pas endavant dins l’area de negoci de l’entitat.

ICTIVA - Tu gimnasio en casa

Plataforma, Gimnàs Online. Suscripcions a diferents plans per accedir a sessions esportives.

Texpray

E-commerce de consumibles i maquines de pintura

Seu Aquí

E-commerce de sofàs i accesoris

Fundación Promedic

Portal de formació online per metges, farmaceutics y personal sanitari. Autoevaluacions online, vídeo cursos, treaming.