Actualitat

Disseny de pàgina web e-commerce, Vieta Pro

Publicat el 22 de març del 2021

A Produccions Planetàries treballem per Vieta Pro tant pel material audiovisual com pel disseny de web i e-commerce. Hem creat i dissenyat la web per Espanya i per Estats Units mitjançant programació i tenint en compte el posicionament. Es tracta d’una web e-commerce, en la qual hem treball també amb la gestió logística: https://vieta.es

Saps la importància que té un e-commerce? Alguns dels seus avantatges és la creació d’oportunitats de negoci i noves formes de distribució dels seus productes i serveis, accés a clients de qualsevol zona geogràfica sense limitació, obertura i expansió cap a nous mercats, i augment de la competitivitat i qualitat de servei.
⠀⠀⠀⠀
Amb Vieta Pro hem fet exactament això. Es poden observar tots els seus productes, preus, informació completa dels productes, i una senzillesa a l’hora de comprar per donar facilitat a l’usuari.

A la web dissenyada també es troba tota mena d’informació de la marca com és la història i els diferents productes i les seves característiques. És una web completa i amb e-commerce, amb un disseny simple i corporatiu.
⠀⠀⠀⠀
Dissenyem la teva pàgina web segons els objectius de la teva marca i la seva identitat visual i corporativa, sempre tenint en compte el seu tipus de comunicació i posicionament. També podem gravar els vídeos corporatius i utilitzar-los per la mateixa web, estàs preparat/ada per la millora de la teva pàgina oficial?


Comparteix:
Truca'ns 93 840 06 33

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Assumpte

    El teu missatge

    He llegit i accepto la Política de Privacitat. Accepto rebre informació comercial, publicitària i notícies de PRODUCCIONS PLANETÀRIES via correu electrònic o mitjà equivalent.