Actualitat

Directe del llançament del primer nano satèl·lit de la Generalitat de Catalunya

Publicat el 23 de març del 2021

Ahir, ben d’hora ben d’hora… Vam realitzar en directe des de Baikonur el llançament de L’Anxaneta, el primer nano satèl·lit de la Generalitat de Catalunya.

Nosaltres a part de fer tota la campanya, tota la promoció i tots els vídeos, també ens hem dedicat, en el moment del llançament, a la realització audiovisual perquè TV3 i els diferents mitjans ens agafessin la senyal, i així doncs, hem pogut fer la retransmissió en directe des del Cosmo Caixa.

Ha sigut una experiència única i tots els participants, tan presencials com en directe per streaming, han pogut sentir-se emocionats per aquests esdeveniment espacial de país.

Després de tota la feina que s’ha dedicat en aquest projecte de país, “Ens posem en òrbita“, podem dir emocionats que s’ha pogut realitzar el llançament del primer nano satèl·lit de Catalunya i s’ha pogut retransmetre en directe de manera satisfactòria. Ha sigut un espectacle i hem pogut formar part gràcies als nostres serveis audiovisuals i de streaming.

En aquest projecte hem pogut intervenir de forma constant i satisfactòria mitjançant els nostres serveis d’audiovisuals, vídeo, producció, postproducció, disseny web, streaming, directe, i realització audiovisual.


Comparteix:
Truca'ns 93 840 06 33

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Assumpte

    El teu missatge

    He llegit i accepto la Política de Privacitat. Accepto rebre informació comercial, publicitària i notícies de PRODUCCIONS PLANETÀRIES via correu electrònic o mitjà equivalent.